Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان ، حدود ۲۵ سال از اکران فیلم سینمایی «رستگاری در شاوشنگ» می‌گذرد. یک فیلم در سبک فرار از زندان بر اساس رمانی به قلم استیفن کینگ در سال ۱۹۸۲، اقتباس شد. این فیلم اگرچه در زمان اکران زیاد مورد استقبال واقع شد، اما اکنون به نظر عده زیادی یکی از بهترین فیلم‌های تاریخ محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم هم در دسته آثار با موضوع زندان قرار می‌گیرد، اما تنها در مورد زندگی در یک سلول زندان نیست. در این گزارش با بهترین فیلم‌های سینمایی تاریخ با موضوع زندان آشنا می‌شوید.

خوی حیوانی «Brute Force»


این فیلم سینمایی نوآر محصول سال ۱۹۴۷ درباره زندگی در پشت میله‌های زندان وستگیت است که برت لنکستر، هیوم کرونین، چارلز بیکفورد، ایوان دی کارلو و آن بلایت بازی می‌کنند. این اثر به کارگردانی جولز داسین و نویسندگی ریچارد بروکز، واقعیت‌های وحشیانه سیستم زندان‌های آمریکا در دهه ۱۹۴۰ را مورد توجه قرار می دهد. این فیلم با گذشت بیش از ۷۰ سال همچنان مورد توجه است.

پرنده باز آلکاتراز «Birdman of Alcatraz»


اگرچه این فیلم محصول سال ۱۹۶۲ تا حد زیادی داستانی و خیالی است، اما شخصیت اصلی داستان به نام رابرت استراد، یک شخصیت واقعی بود. همانطور که در این فیلم پیداست او فردی است که به قتل محکوم شده و بیشتر عمر خود را در سلول انفرادی می‌گذراند. اما پس از اتفاقاتی این شخصیت خشمگین علاوه بر آنکه کتابی تخصصی در مورد پرندگان می‌نویسد با نوشتن زندگی نامه خود و همینطور شرایط زندان‌های آمریکا به شهرت می‌رسد.

فرار بزرگ «The Great Escape»


در این فیلم سینمایی استیو مک کوئین در راس تیم بازیگری است که شامل افراد مشهور دیگری مثل جیمز گارنر و چارلز برونسون نیز می‌شود. این اثر از یک کتاب غیر داستانی نوشته شده در سال ۱۹۵۰ اقتباس شده است و داستانی در جنگ جهانی دوم دارد. اگرچه خود فیلم خیالی است، اما کتاب در مورد فرار دسته جمعی بسیاری از اسرای جنگی از اردوگاه‌های آلمانی در سال ۱۹۴۴ بود.

پاپیون «Papillon»


داستان پاپیون توسط دالتون ترامبو نوشته شده و بازیگرانی مثل استیو مک کوئین و داستان هافمن در آن بازی می‌کنند. داستان فیلم در مورد تلاش‌های مکرر دو مرد برای فرار از زندان گویان در فرانسه است. اگرچه فیلمبرداری این اثر گران تمام شد، اما ۵۳ میلیون دلار در گیشه فروخت. استیو مک کوئین برای این نقش نامزد گلدن گلوب و خود فیلم هم در اسکار نامزد شد.

قطار سریع‌السیر نیمه‌شب «Midnight Express»


در سال ۱۹۷۰، یک دانشجوی آمریکایی به دلیل تلاش برای قاچاق دو کیلوگرم مواد مخدر در ترکیه دستگیر می‌شود. او در ابتدا به ۴ و بعد به ۳۰ سال زندان محکوم شد و منجر شد او تلاش‌های متعددی را برای فرار از زندان ترکیه داشته باشد. در سال ۱۹۷۸ از این داستان توسط الیور استون اقتباس شد که مورد استقبال مخاطبان و منتقدان قرار گرفت.

فرار از آلکاتراز «Escape from Alcatraz»


سه زندانی در سال ۱۹۶۲ با برنامه ریزی گسترده و دقیق از ندامتگاه فدرال آلکاتراز فرار کردند و وارد آب‌های خلیج سانفرانسیسکو شدند. در سال ۱۹۷۹، کلینت ایستوود، فرد وارد و جک تیبو در فیلمی به کارگردانی دان سیگل نقش سه زندانی را بازی کردند که مورد ستایش قرار گرفت.

به نام پدر «In the Name of the Father»


به نام پدر داستان واقعی افرادی است که بی گناه به انجام بمب‌گذاری و قتل سربازان انگلیسی در ایرلند محکوم شدند. این فیلم هفت نامزدی اسکار از جمله بهترین فیلم را برای جیم شریدان دریافت کرد. دنیل دی لوئیس هم برای این اثر نامزد بهترین بازیگر مرد شد.

رستگاری در شاوشنگ «The Shawshank Redemption»


رسنگاری در شاوشنگ نه تنها از بهترین فیلم‌ها با موضوع زندان است بلکه از بهترین فیلم‌های تاریخ محسوب می‌شود. این فیلم با بازی تیم رابینز و مورگان فریمن از رمان استیفن کینگ اقتباس شده و در مورد فرار مردی از زندان است که خود را سر به راه نشان می‌دهد. این فیلم در ۷ بخش نامزد اسکار شد.

مسیر سبز «The Green Mile»


به نظر می‌رسد که استیفن کینگ در نوشتن داستان‌هایی که در زندان می‌گذرند توانایی زیادی دارد. این فیلم محصول سال ۱۹۹۹ در مورد مردی است که در زندان مسئول گروه اعدام کنندگان بوده و در آنجا با یک سیاهپوست به نام جان کافی آشنا می‌شود. جان کافی به قتل دو دختر بچه محکوم شده است.

برانسون «Bronson»


این فیلم سینمایی را کمتر کسی دیده چرا که در گیشه فروش فقط ۲.۳ میلیون دلار فروخت. با این حال این بیوگرافی با بازی تام هاردی داستان واقعی یک مجرم خطرناک به نام مایکل پترسون را روایت می‌کند که اتفاقات عجیبی برای او در زندان می افتد.

منبع: Yardbarker

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان فیلم سینمایی موضوع زندان فیلم سینمایی بهترین فیلم اقتباس شد محکوم شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۵۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • کشف فرار مالیاتی میلیاردی در زاهدان
  • بادیگارد، طلا و مس با مصلحت در آخر هفته تلویزیون
  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳
  • راهیابی نوجوان سمنانی به جمع استعدادهای نویسندگی کشور
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • فرار بوفالو عظیم الجثه از چنگال شیرهای گرسنه | ویدئو
  • سریال قطب شمال اقتباسی از رمان کنت مونت کریستو یا نسخه ایرانی یک سریال ترکی؟
  • نوجوان سمنانی به بخش داستانِ باشگاه ادبی «قاف» راه یافت
  • فرار مهره کلیدی سپاهان قبل از دیدار با پرسپولیس! | تصاویر